CargoNet øker kapasiteten mot syd Sverige og Europa

Vi øker antall godstogavganger mellom Alnabru og Malmø/ Trelleborg de neste månedene. Det forbedrer tilbudet og gjør det enklere å bruke godstog også til/fra Norge.

CargoNet er glade for å kunne meddele at vi øker tilbudet på våre tog mellom Oslo og Malmö / Trelleborg. Fra ruteendring vil vi tilføre ekstra lokomotiver på strekningen for å produsere et nytt daglig pendeltog.

I tillegg til dagens kveldsavganger fra Alnabru til Malmø/ Trelleborg vil den nye pendelen fra neste år ha en avgang fra Alnabru om morgenen med ankomst Trelleborg på kvelden samme dag. Toget returnerer samme kveld og ankommer Alnabru neste morgen.

Disse togtidene betyr at det er mulig å få godset fraktet raskere til kontinentet og i tillegg at det nordvendte toget får god korrespondanse med sene ferger / tog fra kontinentet til Trelleborg/ Malmø.

For raskt å møte kapasitetsutfordringene vi har på våre eksisterende tog, har CargoNet gjort et omfattende arbeid for å øke kapasiteten allerede i høst.

Figuren nedenfor viser togtider og vår oppskaleringsplan grafisk (tider kan variere. På www.cargonet.no finner du togtider uke for uke).